Announcements

3rd Quarter Exams

March 09, 2020

3rd Nine Weeks Exam Schedule

Tuesday, March 10th – EXAM 7

Per 1                      7:20 – 8:00                          (40 mins)

Per 2                      8:05 – 8:45                          (40 mins)

Per 3                      8:50 – 9:35                          (40 mins + 5 min announcements)

Per 4                      9:40 – 10:20                        (40 mins)

A Lunch                10:20 – 10:55                     (35 mins, BLDG 4 and 5)

Per 5 A                  11:00 – 11:40                     (40 mins)

Per 5 B                  10:25 – 11:05                     (40 mins)

B Lunch                11:05 – 11:40                     (35 mins, BLDG 6, 7, 2, Gym and 9)

Per 6                      11:45 – 12:25                     (40 mins)

Per 7                      12:30 – 2:20                        (15 min review + 95 min EXAM)

Wednesday, March 11th – EXAM 2, 4, 6

Per 2                      7:20 – 8:55                          (95 min EXAM)

Per 4                      9:05 – 10:50                        (95 min EXAM + 10 min announcements)

A Lunch                10:50 – 11:35                     (45 mins, BLDG 4 and 5)

Per 6 A                 11:40 – 1:15                        (95 min EXAM)

Per 6 B                  10:55 – 12:30                     (95 min EXAM)

B Lunch                12:30 – 1:15                        (45 mins, BLDG 6, 7, 2, Gym and 9)

Thursday, March 12th – EXAM 1, 3, 5

Per 5                      7:20 – 8:30                          (70 min study hall)

Per 1                      8:40 – 10:15                        (95 min EXAM)

A Lunch                10:20 – 11:03                     (43 mins, BLDG 4 and 5)

Per 3 A                 11:03 – 12:38                     (95 min EXAM)

Per 3 B                  10:20 – 11:55                    (95 min EXAM)

B Lunch                11:55 – 12:38                     (43 mins, BLDG 6, 7, 2, Gym and 9)

Per 5                      12:43 – 2:20                       (95 min EXAM + 2 min announcements)